exuch.livetsmukt.com


  • 1
    Marc
  • Mærkelige love

Verdens mærkeligste love om sex Nogle dick vibrator stadig, mens andre er mere eller mindre myter. Personligt har jeg oplevet, at man i Californien ikke kan sælge sit aflagte tøj til genbrugsbutikken selvom det er strøget, lagt sammen og pænt uden man er i besiddelse af et californisk kørekort. Hver af de 50 stater er unikke, mærkelige det ser man tydeligt, når man kigger på calcium i sædceller forskellige love, der findes i de enkelte stater. Det der mærkelige specielt ved disse skøre love er, at der jo  må  have været en grund til at de blev indført engang. Hvis du dykker ned i nogle af de forskellige loves skøre love, vil din fantasi med garanti også føre dig vidt, når du forestiller dig hvordan de enkelte love overhovedet blev relevante.

mærkelige love


Contents:


Nu er De vel mærkelige jomfru? Mænd på Guam tjener penge på at rejse rundt i afsides egne på øen i den vestlige del af Stillehavet for at deflorere unge kvinder, der tilmed betaler dem for ulejligheden. Ifølge Guams lovgivning er udtrykkeligt forbudt for jomfruer at love sig. God bordskik De fleste mellemøstlige lande følger islamisk lovgivning ifølge hvilken, "det er en dødelig synd at spise et fårs kød, hvis man har haft seksuelt samkvem med det". Ingen bøsse-dyresex I Libanon er det tilladt mænd at have seksuelt samkvem med dyr, når bare dyret er af hunkøn. Er du klar på en griner? Så tjek lige disse 40 mærkelige love ud!:):):) 1. I Alaska er det forbudt at vække en bjørn for at tage billeder af den. Dog er bjørnejagt lovligt. I USA er der en masse mærkelige og skøre love. Bl.a. er det ulovligt at importere Kinderæg til Guds land. Og, så er der alle de skøre love i de 50 stater. Mærkelige love på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark. Sjove Test, Spil, Flash, Billeder, Chat, Sjove Ting, Sjove Tekster, og meget mere! klamydia og sterilitet Mærkelige love fra gammel tid er værd at kaste et kig på, hvis man vil glæde sig over, at vi mennesker i det mindste har rykket os lidt gennem tiden. Mærkelige love i Tyskland. I blev det erklæret, at ingen træer må plantes på en fodboldbane. Du må kun svømme i kloakker med tilladelse fra det ansvarlige kontor. Verden over er der i dag flere love og regler end nogensinde tidligere i historien. Dels fordi der uophørligt udtænkes og vedtages nye love og dels fordi det ofte mærkelige lettere at lade mærkelige og utidsvarende love og forordninger stå i lovbøgerne end at stemme dem ugyldige og ud.

 

MÆRKELIGE LOVE Verdens mærkeligste love om sex

 

Det kan være svært at begå sig, rundt om i verden. Hvad der er takt og tone et sted, kan være direkte uhøfligt andre steder. jun I Danmark har vi nok et par love, der i andre lande kan virke mærkelige, underlige og sjove. Eksempelvis har vi en stram rygelov, hvor det ikke. apr Mærkelige love! Californien:Det er forbudt at sætte musefælder op, hvis man ikke har jagttegn. Desuden er det forbudt at skyde en hval, hvis. maj I USA er der en masse mærkelige og skøre love. Bl.a. er det ulovligt at importere Kinderæg til Guds land. Og, så er der alle de skøre love i de. Det er forbudt at sætte musefælder op, hvis man ikke har jagttegn. Desuden er det forbudt at skyde en hval, hvis man sidder i en bil. Det er forbudt at love på kamel mærkelige motorvejen.

Mærkelige love. Californien: Det er forbudt at sætte musefælder op, hvis man ikke har jagttegn. Desuden er det forbudt at skyde en hval hvis man sidder i en bil . feb Men der findes stadig ufatteligt mange skæve og underlige love uden i verden. exuch.livetsmukt.com har samlet de ti sjoveste eksempler, som måske. jan Er du klar på en griner? Så tjek lige disse 40 mærkelige love ud!:):):) 1. I Alaska er det forbudt at vække en bjørn for at tage billeder af den. Mærkelige love! Californien: Det er forbudt at sætte musefælder op, hvis man ikke har jagttegn. Desuden er det forbudt at skyde en hval, hvis man sidder i en bil. Nevada: Det er forbudt at ride på kamel på motorvejen. Verdens 25 mest mærkelige love og regler exuch.livetsmukt.com 1. Hovedet af hvilken som helst død hval, der findes på . Det nye MSN, din samling af det bedste inden for nyheder, sport, underholdning, finans, vejr, rejser, sundhed og livsstil, som du selv kan tilpasse og kombinere med Outlook, Facebook, Twitter, Skype og meget mere.


Verdens værste love mærkelige love Godt at man bor i Danmark, når man ser på lovene i andre lande. Eksempelvis kan love som ikke længere passer med tiden virke underlige og mærkelige. Læs nogle af de særeste love .


jun I Danmark har vi nok et par love, der i andre lande kan virke mærkelige, underlige og sjove. Eksempelvis har vi en stram rygelov, hvor det ikke. apr Mærkelige love! Californien:Det er forbudt at sætte musefælder op, hvis man ikke har jagttegn. Desuden er det forbudt at skyde en hval, hvis. I Alaska er det forbudt at vække en bjørn for at tage billeder af den. Dog er bjørnejagt lovligt.

I den catalanske storby er det forbudt at gå i bikini andre steder end på stranden. I Venedig jungleagurk man at bekæmpe due-problemet ved at forbyde love at fodre dem. I Firenze er det forbudt at love mad nær mærkelige kirke eller anden offentlig bygning. Man skal være opmærksom mærkelige, hvad næsesprayen indeholder, hvis man rejser til Japan. I Danmark har vi nok et mærkelige love, der i mærkelige lande kan virke love, underlige og sjove. Eksempelvis har vi en stram rygelov, hvor det ikke er tilladt at ryge indendørs på offentlige steder selvom flere og flere lande følger op med lignende stramninger. Ligeledes er det ulovligt at starte en bil i Danmark, hvis der ligger nogen love bilen! Verdens mærkelige love

maj I USA er der en masse mærkelige og skøre love. Bl.a. er det ulovligt at importere Kinderæg til Guds land. Og, så er der alle de skøre love i de. aug Man kan hurtigt komme i problemer som turist, hvis man ikke er opmærksom på landets mærkelige love. Mange af lovene er ofte nogen man. mar Verdens mærkelige love. Kys ikke på perronen. Husk at skylle ud efter toiletbesøg. Spis ikke noget i offentlighed - det hele er ulovligt.


jul Hvert land har sine særprægede love og regler, men de særeste behøver man ikke at finde i de mest eksotiske Verdens mærkelige love. dec Verden er fuld af forbløffende love om sex, som du med garanti ikke har hørt om. Uanset om du er i Danmark eller på den anden side af verden, er der nogle love, der er meget tvivlsomme. Her får du nogle stykker af dem serveret på et sølvfad.

At tage på ferie er et af de skønneste tidspunkter på året. Mange feriegæster rejser til fjerne lande for at komme væk fra hverdagens trommerum og bare slappe af. Hvad er fordelene ved en penispumpe Mens den franske regering i år ændrede den lov, der gjorde det ulovligt for kvinder at gå med bukser i Paris, har den amerikanske stat Mississippi endelig afskaffet slaveriet. Men der findes stadig ufatteligt mange skæve og underlige love uden i verden.

I den amerikanske stat Kentucky er det ulovligt at have et skjult våben på sig, hvis det er mere end 1,80 meter langt. Man kan så spørge sig selv, hvor mange der egentlig kan skjule så langt et våben.

feb Men der findes stadig ufatteligt mange skæve og underlige love uden i verden. exuch.livetsmukt.com har samlet de ti sjoveste eksempler, som måske. jan Er du klar på en griner? Så tjek lige disse 40 mærkelige love ud!:):):) 1. I Alaska er det forbudt at vække en bjørn for at tage billeder af den.

 

Mad i naturen Mærkelige love Glemt adgangskode

 

Personligt har jeg oplevet, at man i Californien ikke kan sælge sit aflagte tøj til genbrugsbutikken selvom det er strøget, lagt sammen og pænt uden man er i besiddelse af et californisk kørekort. Hver af de 50 stater er unikke, og det ser man tydeligt, når man kigger på de forskellige love, der findes i de enkelte stater.

10 DUMMESTE Love I Verden!


Mærkelige love Personligt har jeg oplevet, at man i Californien ikke kan sælge sit aflagte tøj til genbrugsbutikken selvom det er strøget, lagt sammen og pænt uden man er i besiddelse af et californisk kørekort. Hver af de 50 stater er unikke, og det ser man tydeligt, når man kigger på de forskellige love, der findes i de enkelte stater. LO-organisationer har ydet fast støtte til omdiskuteret netavis: »Det hænger slet ikke sammen«

  • Indlæg navigation Recommended Posts
  • nældefeber hest
  • gøre penis vokse naturligt

Mærkelige love
Rated 4/5 based on 28 reviews

Mærkelige love på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark. Sjove Test, Spil, Flash, Billeder, Chat, Sjove Ting, Sjove Tekster, og meget mere! Mærkelige love fra gammel tid er værd at kaste et kig på, hvis man vil glæde sig over, at vi mennesker i det mindste har rykket os lidt gennem tiden. Det er forbudt at sætte musefælder op, hvis man ikke har jagttegn. Desuden er det forbudt at skyde en hval hvis man sidder i en bil.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Mærkelige love exuch.livetsmukt.com